Skeeter-Naära | In Eigen Woorden #3

Gepubliceerd op 4 augustus 2024 om 12:00

Staande Onder de Veelkleurige Hemel van Meningen

Staande Onder de Veelkleurige Hemel van Meningen

 

Hallo lieve lezers,

 

Als woordkunstenaar en trotse kleindochter van Multatuli, deel ik vandaag een persoonlijke reflectie op iets wat velen van ons bekend voorkomt: staan voor wat je gelooft te midden van een zee van verschillende meningen.

Het is niet altijd gemakkelijk om je plek te vinden in een wereld die zo rijk is aan diversiteit van denken. Ik geloof in het overbrengen van een boodschap die diep geworteld is in liefde, verbinding en gelijkheid, maar ik begrijp ook dat elk individu zijn eigen unieke perspectief heeft.

Wat ik heb geleerd, is dat het mogelijk is om met respect te staan voor wat je gelooft, zelfs te midden van uiteenlopende opvattingen. Het betekent niet dat we het altijd eens moeten zijn, maar het suggereert wel een gemeenschappelijke basis van respect voor elkaars waarden en eigenheid.

 

In een wereld waar meningen als regendruppels zijn, elk uniek en onvoorspelbaar, is het cruciaal om te erkennen dat we niet allemaal dezelfde paraplu delen. Mijn manier van denken en leven deel ik niet om anderen te overtuigen, maar eerder om mijn verhaal te delen, in de hoop dat het resonantie vindt bij degenen die ermee resoneren.

 

Het is als dansen onder een veelkleurige hemel van meningen. Sommige druppels raken ons, andere zweven voorbij, maar te midden van deze diverse regen, blijf ik staan voor wat ik geloof. Want ergens in de veelheid van regendruppels kunnen we misschien een regenboog van begrip ontdekken.

 

Laten we samen dansen onder de regen van meningen, wetende dat onze dans uniek is, maar dat we allemaal deel uitmaken van hetzelfde onvoorspelbare en prachtige schouwspel.

 

Met liefde en respect,

Skeeter | Woordkunstenares

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.